Gott Nytt År

På självaste julafton släppte vi ut gänget ur kattungehagen, då Ella kom på hur man tog sig upp i sängen. En gång räcker för att lära sig hur man gör. Hela kvällen var det race, tills mamma Athena kallade till sig sina barn och sa till på skarpen att nu får ni lugna er lite. Storkatterna låg på sängen och följde intresserat buset. Så nu kan vi vakna mitt i natten av ha en kattunge som promenerar på ansiktet. Men det är bara mysigt.

Julen innebär också att ungarna har fått möjlighet att träffa andra människor än bara vi. Vi tränar även på andra saker som musik och podlyssning. Det är ok men inte dammsugaren, den är jätteläskig. Bordskicket lämnar en hel del att önska, men vi jobbar på.

Veckans bilder blev väl så där, men hade bara hjälp en kort stund. Ska skärpa mig till nästa helg.

Elton, flyttar till Holmsund

Enya, stannar

Ella flyttar till Piteå

Eddie, flyttar till Östersund

Elementsängen, den nya favoriten. Varmt och gott tycker Ella och Eddie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *