God Jul

Nu är det halvtid för kattungarna, dom har blivit hela 6 veckor. I dag har inte tekniken varit med mig utan det har jäklats med bildöverföringen. Men några bilder blev det. Fick bilder på alla med god hjälp. Tack Sara för du kom mitt i allt julstök. Kattungarna tyckte matte gjort sig till allt för mycket med paket och annat spännande. Svårt att stå stilla med allt spännande runt om kring.

Vi har haft några besök och Ella och Elton har nu hittat sina betjänter. Maten går nu bra för alla fyra, men det är inte allt som jag bjuder som smakar. Just nu är köttfärs med rå äggula favoriten för fantastiska fyran.

Vill passa på att önska alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt år!

Enya, stannar hos oss

Ella flyttar till Piteå

Eddie flyttar till Östersund

Elton flyttar till Holmsund

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *