9 veckor

Att ta bilder på gänget har inte blivit lättare. Så idag får ni se även de som kanske inte blev bäst 🙂 Nu börjar tiden gå alldeles för fort för mig. Det är inte många veckor kvar innan  det är dags för flytt. I veckan var det dags för 1:a vaccinationen. Det gick bara bra, lite pip och protester mot bilresan bara. Annars är det mest bus som gäller. Dom kommer upp lite överallt nu och de tre blommor som jag har kvar har jag räddat och stängt in. Mat gillas också. På morgonen måste jag vara snabb och få fram maten, annars har jag några som klättrar upp för benen. Mamma Athena fortsätter att samla ihop barnaskaran med jämna mellanrum under dagen, så dom får mysa och dia tillsammans.

Dike, flyttar till storebror Henri i Nyköping.

Dionysos

Dafne blir kvar i Umeå och får Theo (ragdoll) som kompis

 

Dione flyttar till Nordmaling och storebror Egon

Diomedes flyttar till Botsmark och där får han en brittkompis, Mysak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *