Busarna 5 veckor

Nu händer det mycket. Kattungarna har börjat äta riktig mat, en del på en gång andra med viss tveksamhet. Men idag så åt alla 5 blötmaten som serverades. Torrfoder går också ner. Men nog är mammas mat bäst ett tag till. Bolådan är utbyggd så nu finns det plats för bus och lek. Och oj vad det springs och brottas. Leka med bollar och möss är också spännande. Sen är det ju också mysigt när en människa kryper ner i lådan. Spännande är också att få till kort på dom små. Det underlättare inte att Bedford gärna vill vara med på bild. Typ hela tiden.

 

Dione, 5 veckor 580 gram (bokad)

Diomedes 5 veckor 710 gram vår tungviktare 🙂 (tingad)

Dafne 5 veckor 560 gram (bokad)

Dike 5 veckor 540 gram (bokad)

Dionysos 5 veckor 540 gram (bokad)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *