Redan 4 veckor

Vad tiden går, redan 4 veckor gamla/unga. Dom tycker att det där med vanlig mat är överskattat. Nej mammamat ska det vara. Däremot så har dom börjat gå på lådan. Sanden måste man ju smaka på förstås…..Förstår inte varför bebismaten ratas men kattsand smakar mumma.

Det börjar vara fart i lådan. Mycket bus med varandra och leksaker. Men mellan bus och sömn finns det tid för mys med oss människor. Alla fem gillar när dom får komma ur lådan och få mysa. En annan favoritsyssla är att få vara uppe i sängen. Vilka ytor och vyer. Att ta bilder på kullen börjar bli lite svårt. Att sitta still några sekunder är inget för det här gänget.

Dione, blå

Diomedes, lila

Dafne, blå

Dike, lila

Dionysos, blå

En busig Dike (han som blev en hon)

Sluta fota, nu går jag.

Men Doris ställde upp på en bild.

Ett försök till en gruppbild

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *