Flyttfärdiga, snart 13 veckor

Nu är det bara några dagar kvar tills de börjar flytta. I morgon måndag är det dags för 2:a vaccinationen, veterinärbesiktning och chippmärkning. Det blev inga bilder förra veckan men har idag fått hjälp med att hålla ungarna kvar på platsen jag valt. Mycket nära ett fönster för maximalt ljus.Man får passa på de få timmar det är dagsljus här uppe. Alla ungar har en egen bildmapp som kommer att följa med de flyttar.

Det är mer än full fart på tjejerna, busar och springer. De har lärt sig komma upp på fönsterbrädorna och Flo har kommit på hur man kan hoppa/klänga sig upp på köksbänkarna. De övriga står nedanför och undrar, hur tog hon sig upp. Så nu går det inte att lämna odiskade tallrikar länge. Mat är det bästa som finns. Vid varje måltid, är det körsång i 4 stämmor. Och man kan nästan ser ända ner i halsen på dem. Morrar åt varann gör de också, speciellt när det serveras köttfärs och muchbollar.

Så även om de fina tjejerna kommer att vara mycket saknade så vet jag att de kommer till de bästa hemmen.

  Flo

  Flora

  Fiona

    Fina

Hela gänget: Flora, Fina, Flo och Fiona

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *