11 veckor

I dag blir kattungarna hela 11 veckor. Tycker nyss att dom var nyfödda och låg i bolådan och gnydde. Nu är det full fart, spring och bus dagarna (och nätterna) igenom. Efter buset är det som att släcka lyset. Dom bara somnar där dom är. Det börjar bli hårdare tag i leken och hittar någon av tjejerna någon rolig leksak morras det åt dom andra. Kom inte hit, saken är MIN. Det kan morras även åt oss, alldeles nyss tog jag av en tjejerna ett blomblad. Det var inte populärt alls.

Det piper och jamas när det ska serveras mat. och så fort vi går in i köket kommer hela gänget springande från alla håll. För mat det tycker dom om. När deras portioner är slut, går dom bara och styr bort de äldre katterna. Och äter upp deras mat. Kattgodis är också riktigt gott. Torrfoder är det som är minst populärt. Men det börjar uppskattas mer och mer. Så vi jobbar på med det.

Enya är fortfarande bästa lekkompisen, ganska hårdhänt i leken med de små. Bedford den snälla jätten, vakar över ungarna. När leken blir för busig, kommer han och tittar till ungarna.

Vi börjar ställa in oss på att det bara är några få veckor till flytt. Det är klart att det kommer att kännas tomt. Men vet ju att alla kommer att komma till fina hem.

Flo, blir Kalmarbo flyttar till Louise och Lord Signe´s katteri

Fina, flyttar till Lloyd, Erik och ”faster” Edith i Piteå

 

Fina, flyttar till Jenny som också bor i Piteå

Fiona flyttar till Birgitta och Allan i Köpmanholmen

Hela ligan med lekkompisen Enya längst bak

Stora snälla Bedford som håller tillgodo med den lilla pallen. Han som aldrig skulle mota bort småttingarna från sin favorit fåtölj. Han som aldrig blir aldrig less eller irriterad på ungarna. Utan finns nära, nära hela tiden. Det blir nog han som kommer att sakna dom mest av katterna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *