10 veckor

När matte är krasslig och orken finns inte riktig där. Och vi ärju  i covidtider, så kan ju ingen komma hit och hjälpa till med fotograferingen. Då blir inga individuella bilder denna vecka. Ni får hålla tillgodo med några vardagsbilder.

Mamma katt var med som trygghet, när tjejerna var hos veterinären och fick sin första spruta. Plus att vara ute på sin första biltur. Allt gick superbra, inte ett enda pip i bilen. En av ungarna tyckte väl att sprutan inte var någon höjdare. Men huvudsaken är ju att ingen fick minsta lilla biverkning av vaccinet.

Dom har fått komma ut i hela lägenheten. Oj vad det springs/busas och utforskas. Doris tog det hela med ro. Däremot stora Bedford blev lite orolig när ”hans” barn sprang överallt. Det är tur att de andra katterna är vana med kattungar. Tror nog att några av de andra längtar till huliganerna flyttar. Men det är klart, lite surt är det när en liten tar över farvoritsovplatsen, eller puttar bort från matfatet. Man kan säga en del om gänget, men de tar för sig. Den enda katt de aktar lite för är Athena. Hon kan fräsa lite om de kommer för nära. Men det är ju också bra att få lära sig. Jag kallar det för kattvett.

  

Även om vi äter massor med mat, är det supermysigt att snutta på mamma.

     

Vi hjälper gärna till med korsordslösning. Men husse klagar på att alla hans pennor bara försvinner. Men mest är det bus och brottning.

  

De stora katterna har ett riktigt fint klösträd. Men människorna var tvungna att montera ner de högsta liggplatserna. För där fick vi inte vara. Trist!

 

Tv är rätt spännande också, idrottsgalan var väl så där. Men hockey gillar vi. där händer det grejer.

Hej då för den här gången önskar: Flora, Flo, Fiona och Fina.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *