9 veckor

Nu rusar veckorna iväg. Redan 9 veckor, vart tog tiden vägen? Men kan tänka mig att för er nya ägare släpar sig veckorna långsamt. I morgon är det dags för första vaccinationen och första bilresan. Brukar kunna bli rätt pipigt på vägen dit, hemresan brukar ungarna sova djupt. Jag brukar också ta någon biltur, utan att åka till veterinären. Bara för att bilåkande inte ska förknippas med något mindre trevligt.

På lördag kommer dom att släppas ut i lägenheten. OM dom inte tar sig över skivan vi har i dörröppningen innan dess. Det brukar vara kattungarnas största happening. Vi får se hur mamma Doris och de andra katterna reagerar. Det kan blir lite oroligt de första timmarna.

Alla ungarna har nu passerat 1 kilo, så aptiten är det inget fel på.

På grund av tidsbrist och avsaknad av fotohjälp förra veckan, så fick jag denna vecka  superhjälp av Sara Björk. Det inte Sara kan om kameravinklar, vifta med vippor i rätt höjd osv är inte värt att veta. Hon är dessutom en duktig och kunnig brittuppfödare, under stamnamnet S*Björktassen´s.

  Flo

  Fina

    Flora

    Fiona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *