Alla kattungar är tingade

Alla kattungar är nu tingade. Fina och Flora flyttar till Piteå, Fiona till Köpmanholmen och Flo till Kalmar.

När varken tiden eller ljuset räcker till, blev det inga individuella bilder denna vecka. Men en snabbtagen gruppbild fick jag till i dag.

Nu har vi fått komma ut i sovrummet. Så nu finns det mycket plats för spring och bus. Lite trist av människorna att sätta upp en plexiglasskiva i dörröppningen. Vi vill gärna komma ut i stora världen. Vi har lärt sig ta sig upp i  sängen, så nu kan vi leka med människornas fötter. Det är också jätteroligt att krypa under sängöverkastet och lurpassa på någon syrra. Men att klippa klor är inte speciellt roligt. Så en av oss, vi säger inte vem bet matte i fingret så hon fick någonting som heter antibiotika. Lite rätt åt henne faktiskt. Med nyklippta klor är det inte lika lätt att klättra upp i sängen. Idag har vi haft besök av Floras nya betjänter. Roliga att leka med, men tröttsamt. Så vi har sovit sen de åkte hem zzzz

Från vänster: Flo, Fiona, Fina och Flora längst bak

När man ser stora världen, men en glasskiva är i vägen

Kan ju finnas en liten smula mat kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *