6 veckor

 Det händer saker varje dag. Nu äter dom några ordentliga portioner mat varje dag. Men fortfarande är det mysigt när Doris kryper ner i hagen och lägger sig och kattungarna får dia lite. Dom vill gärna komma upp och se världen utanför, men någon vecka till vill jag ha dom kvar i hagen. Sen blir det utsläpp och tillgång till vårt sovrum. Och till sist ut till lägenheten.

I och med pandemin håller jag besöken så få som möjligt, har bara besök från mina barn och kattungeköpare. Samt uppfödare Sara på Björktassen´s. Tråkigt förstås, men håller på att träna på andra röster. Så dessa ungar har hört på en hel del krim och historiepoddar. Dammsugaren har också fått stå på i deras rum. Allt för att träna på vardagsljud.

Flo och Fiona har hittat sin nya betjänter. Flo kommer att flytta till södra Sverige och till uppfödaren Lord Signe´s och fortsätta med gammelfarfars linjer. Riktig roligt tycker jag. Fiona flyttar till Ö-vikstrakten så hon blir kvar i Norrland.

Ingen lyckad fotosession idag. Var bara Fina som fastnade på julbilden. Så jag kröp ner till dom andra och tog lite bilder. Till jul får jag fler hjälpredor, det behövs. Mycket roligare att smita och utforska. För nyfikna det är kullen minsann. Tjejerna är väldigt lika, bara storlek och pälsfärg som skiljer dom åt.

Vi önskar alla en trevligt jul!

Flora

Fiona, tingad till Birgitta med familj

Flo, tingad till Lord Signe`s

Fina som önskar alla en God Jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *