5 veckors uppdatering

Nu när 5 veckorsdagen närmar sig, börjar det hända saker i bolådan. Lekarna börjar bli mer hårda och det händer att någon tjuter till när syrran biter till. Då skyndar sig mamma Doris att hoppa in till sina busungar. Ofta tittar hon bara till så att inte leken går överstyr.

Våtmat har börjat avnjutas, så nu serveras det små portioner 3 ggr/dag. Självklart är det några som sticker ut. Tre matvrak och en som är lite mer skeptiskt. Men får hon bara äta från mina fingrar i början kommer hon igång själv. Torrisar är ingen höjdare ännu, men vi tränar på det också. Med mat och vatten kommer också toabestyr. Det fungerar väl hyfsat, men det händer förstås små olyckor när dom inte hinner fram till någon av lådorna.

”Storasyster” Enya 1 år, har flyttat in till de små. Hon tycker att dom är både lite spännande och lite otäcka. Men eftersom det finns god mat och roliga leksaker i hagen, kan hon acceptera att någon av kattungarna hoppar på och biter och leker med hennes svans.

Önskar er alla en trevlig 3:e advent!

Flo, utvärderas

Flora

Fina

Fiona, utvärderas

Enya som ligger och tittar till småttingarna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *