4 veckor gamla

Var ett tag sen jag uppdaterade med nya bilder. Det är svårt att få till några bra foton när det inte är ljust så många timmar. Men med god hjälp så blev det i alla fall några 4 veckors bilder. 

Nu händer det mycket i bolådan, tjejerna har fått ordentlig fart på benen. Det springs, brottas och leks. Favoritleksaken är bollar.  Vi har även byggt ut, så nu har dom bra med plats för sitt bus. Det är så härligt att se deras utveckling. Men efter buset somnar gänget kvärt i en härlig söthög. De andra katterna tycker också att utbyggnaden blev bra, för nu kan ju också dom vara med ungarna i katthagen. Speciellt vår gammeltant Britta och hennes son Bedford gillar att titta till bebisarna.

Vi har också börjat med smakportioner. Och som vanligt är det några som äter och några som vägrar. Så snart är det dags att ställa in en toalåda.  Men mammas mat är allra bäst, Doris har mycket mat och ligger och diar dom ofta.

Flo (under utvärdering)

Fiona (under utvärdering)

Flora

Fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *