12 dagar gamla

Jag måste börja med en liten rättelse. Hanen i kullen är en hona, således är det fyra flickor. Två av dom öppnade ögonen före helgen och de två andra i helgen. Fått hjälp att fota de små idag. Förutom att fotas stod även kloklippning på programmet. Inget av det var speciellt uppskattat.

Namntemat är på gång, men jag håller lite på det än. Måste se vem som passar till vilket namn. Men allas namn kommer att börja med bokstaven F.  Jag kommer att uppdatera och lägga ut nya bilder på helgen. Det är så svårt att få bra bilder i novembermörkret.

Nr 1 som just har öppnat sina ögon (lite suddig bild)

 

Nr 2 pojken som blev en flicka

Nr 3 den största i kullen

Nr 4 som också just öppnat sina ögon

När gänget radat upp sig själva så fint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *