Sista veckan för E-kullen

Sista veckan för kullen blev både spännande och intensiv. Vi började med en fotosession hos en riktigt fotograf i hennes studio. Har bara sett någon glimt  än. Ska bli så spännande att få se resultatet när hon redigerat dom. Det knäpptes flera hundra bilder, så många kommer att bli riktigt fina. Dagen efter var det dags för vaccinering, chippmärkning och besiktning. Det gick bra, alla godkända för flytt. Några pep lite mer, men det är ju inget kul att någon klämmer på pungkulorna.

Först ut att flytta blev Elton, och dagen efter Eddie. Rapporterna jag fått är att det gått ganska bra. Klart att killarna saknar mamma och systrarna, men det brukar gå över efter en litet tag. Athena tycker nog att det saknas bebisar här hemma och letar och lockar efter grabbarna. Tur är att Ella blir kvar en vecka till. Och sen stannar ju Enya här hemma också.

Inga nya bilder denna vecka. Men har många bilder som jag inte visat. När jag har en stund över och lite hjälp så kommer jag att lägga upp var sin mappar på kattungarna ”i molnet”. Jag skickar inloggning, så om ni vill kan ni hämta hem bilder på er kattunge från tiden dom bott här.

Tror nog också att tjejerna tycker det är ganska skönt när killarna flyttade.

Enya och Ella softar. Tyckte att kom matte störde Ella på pallen och Enya i den

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *