10 veckor gamla

Varit lite mycket sista veckorna men nu kommer nya bilder på busarna. De växer så det knakar, äter som jag vet inte vad. Tar det för lång tid att göra i ordning deras mat, klättrar de upp för mina ben. Så det är till att klä på sig innan det är frukostdags för gänget. De är inte heller främmande att styra bort de andra katterna från deras matskålar heller. Men samtidigt är det mysigt att få en slurk av mamma Athena också där emellan.

Nu börjar det också bli riktigt tuffa brottningsmatcher mellan syskonen, men blir det för bråkigt kommer Athena och styr upp det. Hon kan också vara ganska hård och dänga upp den som inte gör som hon vill. Bollar och råttor leks det med och en kartong är ju aldrig fel.

Allt är roligt. Kattungarna ”hjälper” gärna till med att plocka i och ur diskmaskinen, sopa och sådana saker. Riskbedömning ingår inte i deras liv just nu. Inte ens dammsugaren är speciellt farlig. Tur att kullen är söta som socker.

Enya, stannar hemma hos mamma

Eddie flyttar till familjen Mularz i Östersund

Elton flyttar till familjen Gruffman i Holmsund

Ella flyttar till familjen Frykvall i Piteå

Hela gänget

från vänster: Ella, Enya, Eddie och längs fram Elton

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *