Försenade 8-veckorbilder

Har det verkligen gått 8 1/2 vecka redan, vart tog dessa veckor vägen. Tur att vi kommer att behålla Enya, så det inte blir alltför tyst och stilla här hemma. I veckan har det hänt mycket för ungarna. Först och främst har dom fått komma ut ur sovrummet. Gissa vilket spring det blev första kvällen. Dom har inte riktigt tillgång till hela lägenheten än. Men hela kullen är jätteduktiga på gå på toalådan. Inte en enda olycka sen jag släppte ut dom. I torsdags var det dax för första veterinärbesöket, och första vaccinationen. Både stick och bilåkning gick över förväntan. Klart några klagade lite, men först på hemvägen.

Fick bra hjälp av Sara Björk på Björktassen´s idag vid fotograferingen. Denna gång blev det många fina bilder. Det blev svårt att välja, så jag lägger ut dubbla bilder i dag.

Enya och Gimle som också ville vara med.

Eddie

Elton

Ella Ett försök till en gruppbild, alla fyra tittar åt samma håll i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *